OBS - se till att värmepumpen är avstängd innan du installerar!

Börja med att ta bort frontpanelen på din värmepump.

Leta sedan upp kretskortet med kontakt 'EXT' i ena hörnet. Anslut bifogat kablage till denna kontakt.

På vissa modeller/versioner kan du också behöva göra en ändring av inställningen "NODE" i din

värmepump. OBS - denna meny finns alltså inte på alla modeller!

Finns den så ska den vara  inställd på  '2' eller högre. För att komma in i installationsmenyn ska

du trycka ned höger och vänster-pilarna samtidigt i ca. 3-7 sekunder (kan variera).