Leta upp kretskortet på bilden nedan, och anslut det 3-poliga kablaget till plint som heter 'AA3-X4'.

På gateways levererade före februari 2020 är det fyra anslutningar som behövs
(Röd anslutning till plint 12)

OBS - se till att din värmepump är avstängd innan du installerar. (Huvudbrytare avstängd)

FärgPlint nr. (AA3-X4)
Svart9
Grön10
Gul11
Röd12 (Endast på äldre gateways)

För att komma åt kretskortet behöver du först demontera plastlocket till ellådan.

Aktivera kommunikation

För att komma åt rätt meny behöver du först aktivera "Servicemenyn". Tryck och håll in 'bakåtknappen' tills servicemenyn dyker upp. Sedan ska du aktivera "MODBUS" i meny 5.2.