1. Börja med att kort trycka på knappen märkt 'toggle'. Kontrollera att 'WiFi-LED' börjar blinka intensivt. Om så inte sker, tryck på 'toggle' igen :-)

2. Gå till WiFi-inställningar på en smartphone eller surfplatta. Vänta tills ett nätverk som börjar på 'Easyserv-A840...' dyker upp och anslut till det nätverket. När anslutning sker kommer du automatiskt dirigeras till en webbsida* där du fortsätter med konfigurationen.

* Om så inte sker: öppna en webb-läsare på din telefon/surfplatta och skriv in adressen http://10.0.0.1

3. Gå till sidan för nätverkskonfiguration, välj det nätverk (SSID) du vill ansluta till och
    mata in lösenord för ditt WiFi-nätverk.

4. Avsluta med att starta om gateway. Efter ca. en minut - kontrollera att 'WiFi-LED' tänds upp. Om så inte sker, gör om proceduren och var noga med att mata in korrekt lösenord.
    Kontrollera också att WiFi-signalstyrka är tillräcklig - vi rekommenderar att minst två staplar är ifyllda på indikatorn för signalstyrka.